Kommunikasjonsrådgiver/Innholdsprodusent | Stavanger

.

ASAP - 31.07.2019 med mulighet for forlengelse

Arbeidsoppgaver:

Som innholdsprodusent skal du planlegge, produsere, publisere og optimalisere innhold i våre kommunikasjonskanaler. For å trives og lykkes hos oss tror vi du er en kreativ kraft som jobber målrettet og samvittighetsfullt. Du tar initiativ til egne saker og har et øye for «den gode historien». Du forstår hvordan og hvorfor man engasjerer publikum i sosiale medier, og er opptatt av hvordan man kan optimalisere publikumsengasjement i de ulike kanalene. En viktig egenskap er at du er omgjengelig og liker å bli kjent med nye folk. Ikke minst må du trives med et høyt tempo og ha evnen til å holde hodet kaldt når det koker litt.

 

 

Erfaring:

Vi søker deg som er interessert i å jobbe med digital kommunikasjon og digital innholdsproduksjon gjennom bilder, film og tekst. Du er sannsynligvis nyutdannet journalist og sulten på å utvikle deg innen kommunikasjonsfaget. Du har interesse for tekniske fag og det å formidle komplisert stoff til en bred målgruppe.


Svært god skriftlig fremstillingsevne med sikker penn og et godt øye for visuell digital kommunikasjon.

Mestrer ulike publiseringsverktøy (spesielt Wordpress), PowerPoint og verktøy for video- og bildeproduksjon (Premiere Pro, Photoshop etc)

Flytende norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Det er ønskelig med kjennskap til olje- og energibransjen

 

 

Utdannelse:

Relevant utdanning og erfaring med digital kommunikasjon

 

 

 

PDS Protek tilbyr deg som ansatt:

Gode personlige betingelser
Oppfølging av den enkelte medarbeider
God faglig utvikling gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri
Forsikringsordninger
Sosiale aktiviteter for de ansatte

 

Kandidater blir fortløpende vurdert, og stillingen kan bli besatt før fristen. Vi oppfordrer deg derfor til å søke så snart som mulig.

 

PDS Protek er en nasjonal leverandør av ingeniør- og konsulenttjenester, og leverer et rikt utvalg av produkter og tjenester. I over 25 år har vi levert ingeniører, teknisk- og prosjektadministrativt personell til kunder innen olje & gass, energi og landbasert industri.

PDS Protek har i dag langsiktige rammeavtaler med store aktører og utfører prosjekter for kunder innen alle segmenter gjennom vår konsulentavdeling og in-house avdeling.

PDS Protek er ISO 9001:2015 sertifisert, registrert i Achilles (26626) og Sellihca (109482), og har kontorer i Haugesund, Stavanger, Sauda, Mongstad og Pune (India).

Kort om stillingen

Firma
PDS Protek
Nettside
Trykk her
Sted
Stavanger
Nettverk
facebook twitter linkedin
Tittel
Kommunikasjonsrådgiver/Innholdsprodusent
Ref nr.
51419
Omfang
Heltid
Varighet
Engasjement

Søk på stillingen

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen?

Kristian Eide

Telefon
+47 91 34 64 83
E-post
Send e-post